melodii preferate pentru dansul mirilor 2024-2025

Dansul mirilor 2024-2025, Oferta Nunta

MELODII PREFERATE PRNTRU DANSUL MIRILOR 2024-2025

Dansul mirilor sau valsul mirilor, cum il stiau parintii si bunicii nostri este practic momentul de deschidere al petrecerii de nunta. Acum, dansul mirilor a capatat o noua valenta. Este un moment important in cadrul petrecerii. In sezonul 2024-2025, mirii aleg sa-si surprinda invitatii cu o coregrafie demna de campionatele internationale de dans. Pentru aceasta se pregatesc intens cautand o melodie frumoasa, cu o coregrafie spectaculoasa si, evident urmeaza si cursuri de dans.

CELE MAI CAUTATE MELODII PENTRU DANSUL MIRILOR IN 2024-2025

La evenimentele la care formatia Grand Music Events a performat, majoritatea cuplurilor au optat pentru anumite melodii pentru dansul mirilor. Se pare ca si in sezonul 2024-2025 se mentin aceleasi preferinte. Iata care sunt cele mai cerute melodii pentru dansul mirilor in sezonul 2024-2025:

De asemenea, pe langa melodiile in limba engleza si romana, au patruns si melodii cantate in limba spaniola, franceza sau italiana. Pe grupurile de mirese, veti gasi si alte melodii preferate pentru dansul mirilor, unele mai vechi, altele mai noi.  In randurile ce urmeaza va vom prezenta cateva, poate va vor ajuta sa va alegeti melodia pentru dansul mirilor.

URMAM TENDINTELE CAND ALEGEM MELODIA PENTRU DANSUL MIRILOR? CU SAU FARA COREGRAFIE?

Cu toate acestea, nu toate cuplurile isi aleg melodia dupa tendinte, ci pur si simplu dupa semnificatia pe care a avut-o acea melodie in viata lor. Poate fi melodia pe care au dansat prima data, pe fondul careia s-a produs cererea in casatorie etc. Daca sunteti genul mai timid, si va temeti ca din pricina emotiilor veti uita coregrafia, puteti renunta la ea. La fel de bine, puteti dansa fara o coregrafie anume, asa cum va dicteaza inima. Cu siguranta momentul va fi spectaculos, veti fi admirati si aplaudati de invitatii vostri.

Alti miri, pe de alta parte, aleg un colaj de melodii, cu diferite ritmuri pentru un moment mai complex. Pentru aceasta se pregatesc intens cu multe lectii de dans, cu coregrafi profesionisti. Tabloul dansului mirilor poate fi intregit de fumul greu, tunuri de confeti, baloane de sapun sau artificii. Evident, trebuie sa tineti seama de locatia unde se desfasoara evenimentul.

Dragilor, indiferent daca alegeti o melodie la moda pentru dansul mirilor sau nu, cu sau fara coregrafie, important este sa va simtiti bine la propria nunta. Conteaza emotia pe care o veti simti si pe care o veti transmite si invitatilor vostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *