IRIS ORANGERIE, CEA MAI BUNA OPTIUNE PENTRU O NUNTA DE VIS

Iris orangerie

IRIS ORANGERIE, CEA MAI BUNA OPTIUNE PENTRU O NUNTA DE VIS

 Povestea de iubire prinde contur odata cu cererea in casatorie. Din momentul acela, totul capata o noua dimensiune. Din acest punct incepe marea aventura, cea a organizarii nuntii. Pentru o nunta de vis, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Totul este important, de la locatie, muzica, rochie de mireasa pana la invitatii, marturii etc.  Impreuna alcatuiesc tabloul complet pentru nunta de vis pe care o doriti. Evident povestea trebuie sa se desfasoare intr-un cadru aparte. In functie de locatia aleasa, va puteti proiecta propriul scenariu al nuntii. Daca va doriti o nunta iesita din tipare, departe de agitatia cotidiana, intr-un cadru cu adevarat de poveste, Iris Orangerie este cea mai buna optiune.

Ce este Iris Orangerie?

Iris Orangerie, este o locatie pentru evenimente de toate tipurile, fie ca vorbim de nunta, botez sau petreceri corporate. Iris Orangerie a fost lansata toamna trecuta, odata cu aniversarea a 52 de ani de activitate a Florariei Iris, de catre master floristul international Nicu Bocancea.

La marginea Padurii Snagov, in apropiere de Bucuresti, veti regasi o frumoasa locatie, tip sera, cu multe plante naturale scaldate in lumina naturala. Iris Orangerie nu este doar o sera, locatia este formata din mai multe cladiri. O sera mare, pentru evenimente grandioase, cu o capacitate de 400 de persoane, o sera cu plante aromatice cu o capacitate de 30 de persoane, si spatii de cazare. Spatiile de cazare sunt dispuse sub forma unei elice, in asa fel incat fiecare camera sa se bucure de o priveliste unica. Multitudinea si diversitatea plantelor si a copacilor intregesc intregul tablou. Imaginati-va, ce sedinte foto spectaculoase pentru nunta veti putea realiza aici, la Iris Orangerie. Asa cum spuneam constructia este de tip sera, pe schelet metalic, cu multe geamuri care lasa sa patrunda lumina naturala.  Peretii exteriori sunt acoperiti din sita lucrata si arsa manual in Ardeal. Stilul architectural actual este domolit de gingasia plantelor naturale, pe care le intalnim la tot pasul. Amenajarea spatiului la interior este realizata cu mult bun gust, un spatiu luminos, primitor si versatil, dispunerea meselor putandu-se realiza in diferite moduri. Cu siguranta piesa de rezistenta a serei o constituie semineul, care nu poate trece neobservat.

Lait motivul acestui proiect minunat este intoarcerea catre natura, comuniunea omului cu natura.

3 motive principale pentru care merita sa alegem Iris Orangerie

  1. Originalitatea locatiei, la momentul actual este singura locatie de evenimente de tip sera;
  2. Amplasarea locatiei intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului;
  3. Sedinte foto fabuloase, intr-un cadru de poveste.

Sigur, sunt mai multe motive pentru care merita sa alegeti Iris Orangerie, dar noi ne-am limitat la cele mai importante. Alegand Iris Orangerie, puteti fi siguri ca nu veti da gres in alegerea locatiei de nunta.  Pentru decor, veti beneficia de serviciile profesionale ale floristilor de la Floraria Iris. Impreuna cu acestia veti putea tese panza propriului tablou pentru o nunta de vis.

Pentru informatii suplimentare si oferte personalizate va invitam sa accesati Iris Orangerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *