Solistii de muzica populara si muzica usoara romaneasca si internationala

Profesionistii evenimentelor reusite! Te invitam sa vizionezi galerie foto video cu clipuri din evenimente!

Formatie nunta Bucuresti
Grand Music Events

Galerie foto video 

– pentru a beneficia de anumite avantaje te rugam sa ne contactezi din timp pentru evenimentul tau! Avem discounturi pentru evenimentele care se organizeaza in zilele de vineri sau duminica!

Pachetele de servicii pe care noi le oferim se pot adapta la evenimentul tau in functie de ceea ce iti doresti, dar si de bugetul alocat pentru o formatie de nunta. Cel mai indicat din punctul nostru de vedere ar fi sa ne suni. Vedem daca data pentru evenimentul tau este  disponibila. Daca data este disponibila stabilim o intalnire. In functie de bugetul pe care il ai iti punem la dispozitie o formula care sa iti convina si tie pentru eveniment. Pentru fiecare eveniment se semneaza un contract si se emite factura fiscala. Daca iti doresti ca noi sa fim alaturi de tine la nunta, botez sau eveniment privat(eveniment corporate) nu ramane decat sa ne contactezi pe telefon  sau mail. 

Galerie foto video - DACA VREI SA AFLI MAI MULTE DESPRE NOI SUNTEM SI PE SOCIAL MEDIA!

  • UPDATE IN FIECARE SAPTAMANA
  • CONTINUT DE MATERIALE EXCLUSIV
  • CELE MAI NOI OFERTE PENTRU NUNTA, BOTEZ SAU EVENIMENTE PRIVATE

Aboneaza-te la unul din canalele noastre de pe Youtube, Instagram, Facebook sau Pinterest sau daca esti interesat pentru un eveniment ne poti contacta pe Whatt-up sau direct pe mobil +40722911485

© Copyright proiect dezvoltat de Grand Music Events. All rights reserved 2020.