Cum sa reprogramam nunta pentru anul 2021

CUM SA REPROGRAMAM NUNTA PENTRU ANUL 2021

 

Bine v-am regasit, sunt Valentin Andrei de la oferta-nunta.ro si azi as dori sa discutam despre cum sa ne reprogramam nunta. De aceea va invit sa urmariti acest video pana la final, pentru a afla ce este de facut in aceasta situatie, precum si pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti pentru a va putea reprograma nunta.

Toti stim ce se intampla in lume din cauza pandemiei de Coronavirus(Covid 19). Toate domeniile de activitate au fost afectate, de la sistemul sanitar, activitati comerciale, turism pana la educatie si asa mai departe. Cum era de asteptat nici industria nuntilor nu a scapat nevatamata de acesta pandemie. Avand in vedere ca evenimentele nu s-au putut desfasura, mirii nu au alta solutie decat sa isi reprogrameze nunta pentru anul urmator, respectiv 2021.

Trebuie sa ne reprogramam nunta. Ce este de facut?

Daca ati angajat un wedding planner care sa se ocupe de organizarea nuntii, lucrurile sunt mai simple. Va trebui sa ii comunicati intentia de a reprograma nunta urmand ca wedding plannerul sa se ocupe de contactarea tuturor furnizorilor.  Nu va fi usor, pentru ca va trebui sa reuseasca sa sincronizeze toti furnizorii de servicii la o anumita data. Desigur, stresul vostru va lua sfarsit abia atunci cand veti primi confirmarea ca totul este sub control si nunta a fost reprogramata.

Dar daca va ocupati singuri de organizarea nuntii, situatia se complica. Asta deoarece va trebui sa va ocupati personal de tot ce tine de reprogramare. Inainte de toate trebuie sa luati legatura cu principalii furnizorii de servicii pe care i-ati contractat si carora le-ati platit avansul pentru rezervarea datei. Acestia sunt: restaurantul, formatia de nunta, echipa foto-video.

Reprogramarea nuntii in 4 pasi

  1. Luati legatura cu reprezentantii restaurantului si solicitati-le o lista cu datele disponibile pentru anul urmator. Trebuie sa aveti in vedere ca e posibil ca anumite date din sezonul de varf(iunie, iulie, august, septembrie) pentru anul 2021 sa fie deja rezervate. De aceea nu respingeti idea de a va organiza nunta duminica. Intr-un episod anterior v-am oferit 5 motive de luat in calcul pentru organizarea nuntii duminica.
  2. In functie de lista cu datele disponibile ale restaurantului contactati impresarul formatiei de nunta sau al band-ului pentru a putea verifica si disponibilitatea acestora pentru una din datele de pe lista. Retineti cateva date la care sunt disponibili atat restaurantul cat si formatia de nunta sau band-ul si treceti la pasul urmator.
  3. Contactati echipa foto video si vedeti daca datele disponibile ale restaurantului si ale formatiei coincid cu ale echipei foto video. Daca sunteti norocosi, puteti gasi o data la care toti sa fie disponibili.
  4. Daca ati gasit o data la care toti furnizorii de servicii sunt disponibili, treceti la pasul urmator: intocmirea documentelor. Modificarea datei evenimentului trebuie mentionata intr-un act aditional la contractul deja semnat cu respectivii furnizori. Totodata, daca mai sunt alte modificari precum datele scadente pentru plati sau pentru predarea materialelor, diferente de pret etc, nu uitati sa le mentionati in acest act aditional.

 

Ce putem face daca nu gasim o data la care toti sa fie disponibili?

 

Au fost cazuri in care mirii nu au gasit o data la care toti prestatorii de servicii sa fie disponibili. Atunci va trebui sa faceti compromisuri, de exemplu, sa optati pentru o zi de duminica. Sau sa alegeti o data din extrasezon(din perioada noiembrie-mai). Sunt sanse mai mari sa ii gasiti pe toti disponibili. In felul asta, va puteti pastra intreaga echipa de prestatori de servicii pentru nunta voastra. In fond, se presupune ca i-ati ales pe cei mai buni, pe cei care corespund cerintelor voastre.

Daca nu sunteti dispusi sa alegeti o data din extrasezon sau nu va surade idea sa va casatoriti duminica, intervine partea mai putin placuta.  Veti fi in situatia in care va trebui sa renuntati la serviciile unui prestator de servicii. Fiti insa cu bagare de seama la clauzele contractuale in ceea ce priveste rezilierea contractului.

Situatia in care ne aflam acum nu este nici din vina dumneavoastra, dar nici a furnizorilor de servicii. Fiind o situatie noua, cu care nimeni nu s-a confruntat pana acum, va sfatuim sa luati deciziile cu calm si rabdare.

Dragilor, speram ca totul isi va gasi rezolvarea, si ca vom reveni cat mai curand la normal. Pana data viitoare va invit sa va abonati canalului nostru de Youtube Oferta Nunta. Saptamanal abordam subiecte noi, de interes. De asemenea, daca materialul vi s-a parut interesant ne puteti rasplati cu un like si un share. Asteptam cu interes comentariile voastre cu pareri, sugestii si recomandari.

Un răspuns la „Cum sa reprogramam nunta pentru anul 2021”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *