7 MODURI PRIN CARE ITI ANUNTI INVITATII CA TI-AI AMANAT NUNTA

Bine v-am regasit! Sunt Valentin Andrei de la Oferta Nunta si azi vom discuta despre amanarea/reprogramarea nuntii si felul cum ne putem anunta invitatii despre acest lucru.

Probabil ca toata lumea este la curent cu situatia in care ne aflam din cauza Coronavirus/Covid-19. Astfel ca toti am luat la cunostinta ca anumite evenimente programate in aceasta perioada au fost puse in stand-by. 

Multi miri au fost nevoiti sa isi amane nunta pentru a doua jumatate a anului 2021 sau chiar pentru anul 2022.

Ce este de facut?

In prima faza, asa cum aminteam intr-un video anterior, trebuie sa luati legatura cu principalii furnizori de servicii pentru a discuta conditiile in care se poate reprograma evenimentul dumneavoastra. Intai trebuie sa discutati cu cei de la restaurant pentru a vedea ce date disponibile au. Apoi, in functie de aceste date, trebuie sa vorbiti si cu ceilalti furnizori(de exemplu echipa foto-video, formatia, DJ-ul etc) pentru a gasi o data la care toti sa fie disponibili. In felul acesta va puteti asigura ca intreaga echipa de furnizori va  participa la evenimentul vostru. Odata ce ati gasit data la care toata lumea este disponibila, puteti rasufla usurati si sa mergeti mai departe, si anume sa va anuntati invitatii despre noua data stabilita.

Cum putem sa ii anuntam? 

Va voi da cateva ponturi in minutele ce urmeaza.Nu inseamna ca acestea sunt modalitati standard. 

7 moduri prin care ne anuntam invitatii

  1. Mai intai luati legatura cu persoanele cele mai apropiate, respectiv parintii, nasii, domnisoarele si cavalerii de onoare.
  2. Daca v-ati creat un site al evenimentului, puteti sa faceti anuntul direct pe site.
  3. Sunt cupluri care au ales sa creeze un grup pe Facebook sau pe WhatsApp pentru toti participantii la nunta. Atunci puteti sa anuntati modificarea datei direct pe aceste grupuri.
  4. Pentru cei care nu au cont de Facebook sau nu folosesc aplicatia WhatsApp, puteti sa trimiteti un email sau sms in care sa aduceti la cunostinta schimbarea datei.
  5. Invitatii mai in varsta, care nu sunt la curent cu tehnologia, pot fi anuntati despre amanarea nuntii printr-un apel telefonic.
  6. Daca nu ai impartit deja invitatiile, poti lua legatura cu firma respectiva sa le refaca. In functie de model, poti avea posibilitatea de a retipari textul cu noua data sau va trebui sa le refaci de la zero.
  7. Daca ai apucat deja sa le imparti, sau refacerea invitatiilor este costisitoare, poti lua in calcul realizarea unei invitatii digitale pe care sa o distribui online nuntasilor.

Indiferent de modalitatea prin care alegeti sa faceti anuntul, retineti un lucru: nu fiti pesimisti! Faceti anuntul intr-o nota vesela, optimista, chiar facand haz de necaz! 

Cu siguranta toti vor intelege situatia si va vor sprijini moral in aceasta perioada!