Ai acceptat cererea in casatorie? Acum urmeaza stabilirea fericitului eveniment, cununia civila si nunta. Esti panicata ca nu stii de unde sa incepi pregatirile? Pentru organizarea cununiei civile trebuie sa parcurgi mai multe etape. Cele mai importante etape sunt:

ACTELE NECESARE PENTRU CUNUNIA CIVILA

Aceste informatii le gasiti la Primaria unde va veti casatori. Actele necesare sunt disponibile si pe pagina de internet a Primariilor. Prin urmare, trebuie sa aveti dosarul complet atunci cand veti depune actele!

-declaratia de casatorie;

Aceasta se intocmeste in scris de catre viitorii soti la Primaria locului de domiciliu/resedinta a unuia dintre soti.

– act de identitate, original si copie;

– certificat de nastere, original si copie;

– certificat medical, care are valabilitate 14 zile calendaristice;

– act de deces/divort(dupa caz) pentru cei care au mai fost casatoriti. Este necesar pentru a se face dovada ca a fost desfacuta cadatoria anterioara.

Actele se depun cu 10 zile calendaristice inainte de eveniment.

ALEGEREA NASILOR/MARTORILOR

La cununia civila aveti nevoie de doi martori. Nu este obligatoriu ca martorii de la cununia civila sa fie si nasi la nunta. Prin urmare, este optiunea voastra.

ALEGEREA LOCATIEI PENTRU PETRECERE 

Majoritatea opteaza pentru organizarea cununiei civile in aceeasi zi cu nunta religioasa. Exista cazuri cand mirii opteaza doar pentru cununia civila sau organizeaza cununia civila intr-o zi diferita de nunta. In acest caz, va trebui sa gasiti o locatie unde sa sarbatoriti fericitul eveniment.

REZERVAREA MUZICII PENTRU EVENIMENT 

In functie de preferinte si buget puteti opta pentru o formatie live, un band de coveruri sau DJ. La GRAND MUSIC EVENTS veti gasi pachete care intrunesc atat formatia live cat si DJ-ul. Vezi aici ofertele de muzica.

ALEGEREA FOTOGRAFULUI/VIDEOGRAFULUI

Un pas important in organizarea cununiei civile il constituie gasirea fotografului/videografului. La GRAND MUSIC EVENTS veti gasi formula ideala care sa descrie in imagini aceasta zi speciala. Vezi aici ofertele foto-video

VESTIMENTATIA PENTRU CUNUNIA CIVILA 

Fetele adora cumparaturile si acest pas poate parea foarte usor. In realitate, alegerea vestimentatiei pentru cununia civila poate parea dificila. Studiati din timp tendintele modei, optiunile in functie de buget, conformatia si personalitatea voastra. Astfel, cand veti porni la drum, veti avea o idee clara despre ceea ce va doriti. Nu fiti impulsivi in luarea unei decizii! Si, cel mai important, nu lasati pe ultima suta de metri procurarea vestimentatiei!

BUCHETUL PENTRU CUNUNIA CIVILA

Pentru mireasa, buchetul reprezinta un accesoriu foarte important. In ultima perioada au castigat teren buchetele alcatuite din flori artificiale. Daca doresti sa-l pastrezi ca amintire peste ani, atunci alege buchetul din flori artificiale. Daca preferi florile naturale, de sezon, poti opta pentru buchetul din flori naturale. Indiferent de alegerea facuta, important este ca tu sa fii multumita!

PROGRAMAREA LA COAFOR SI MAKE-UP

Toate fetele isi doresc o aparitie wow in ziua cea mare. De aceea, programarea la salonul de infrumusetare este un pas foarte important.

Alege sa lucrezi cu profesionisti pentru a nu avea surprize neplacute. Poti apela la machiajul sau coafura de proba inainte de a lua decizia finala.

Acum ca totul este pus la punct, nu-ti ramane decat sa te bucuri de evenimentul tau. CASA DE PIATRA!